ovaz cu ciocolata unt de arahide banane

 

Ingrediente

o cana fulgi de ovaz

1 1/2 cana de apa

3 linguri de cacao

3 linguri de zahar

un praf de sare

putina esenta de vanilie

putin unt de arahide

banana

Amestecati ovazul cu cacao, zahar si sare si adaugati apoi apa. Puneti la foc mic si amestecati din cand in cand, pana se gatesc fulgii si nu mai e apa.
Adaugati vanilie si serviti cu unt de arahide si banane.

Un mic dejun rapid si de nerefuzat! 🙂


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Retete

Challah – paine evreiasca pentru Anul Nou

De Craciun am neglijat un pic maiaua si in aceasta dimineata nu era inca revenita complet. In plus, ultima mea paine s-a mancat foarte repede si aveam nevoie rapid de o paine proaspata. Asa ca Citește mai mult…

Retete

Ciorba de legume, praz si ciuperci

Ingrediente 2-3 catei de usturoi 3 morcovi 2 radacini de patrunjel 1/2 de telina mica aprox. 250 gr ciuperci 1 praz 2-3 linguri de bulion o lingurita de oregano 1 cana de paste marunte sare Citește mai mult…

Retete

Saratele cu maia, ulei de masline si oregano

Ma gandeam zilele trecute la descoperirile anului 2017 – de la aplicatii pe telefon si pana la mancare. Iar descoperirea produselor de pe mediteranea.ro este cu siguranta undeva in top. Chiar daca in acest an Citește mai mult…