ovaz cu ciocolata unt de arahide banane

 

Ingrediente

o cana fulgi de ovaz

1 1/2 cana de apa

3 linguri de cacao

3 linguri de zahar

un praf de sare

putina esenta de vanilie

putin unt de arahide

banana

Amestecati ovazul cu cacao, zahar si sare si adaugati apoi apa. Puneti la foc mic si amestecati din cand in cand, pana se gatesc fulgii si nu mai e apa.
Adaugati vanilie si serviti cu unt de arahide si banane.

Un mic dejun rapid si de nerefuzat! ­čÖé


Las─â un r─âspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Retete

Friptura de pui la cuptor cu legume

Acum cateva zile, am primit un colet surpriza de la Edenia. In el am gasit un set din frumoasele farfurii din reclama si o invitatie de a arata cat de bine se poate manca acasa. Cite╚Öte mai mult…

Retete

Friptura de pui cu arome de toamna

O friptura de pui simplu de facut, potrivita zilelor de toamna (sau iarna). Sucul lasat de fructe va carameliza pielea puiului, iar untul si ierburile aromatice ii vor da savoare in plus. Ingrediente 1 pui Cite╚Öte mai mult…

Retete

Melcisori cu masline, rosii uscate si mozzarela

  Reteta aceasta mi-a depasit orice asteptari! ­čÖé E o combinatie atat de potrivita de arome, incat o tava mare de melcisori aproape ca s-a evaporat. I-am pregatit pentru o mica serbare la scoala si Cite╚Öte mai mult…