Nu este nici un secret: imi plac tocanitele, imi plac mancarurile fierte incet, in care aromele se amesteca molcom si cu rabdare. Si cum fetita mea trece printr-o perioada (eu totusi sper sa fie una definitiva!) in care e indragostita de morcov si mazare, aceasta reteta a venit cumva natural.
O puteti pregati in slow cooker, dar si pe aragaz, secretul fiind sa o tineti la foc mic (eventual sa si aveti o plita pe care sa o puneti intre flacara si oala) si sa o lasati la fiert – in varianta pe aragaz – undeva la 3-4 ore.
In afara de timpul lung de pregatire, care are rolul sau, aceasta reteta este foarte simplu de facut si veti petrece putin timp gatind efectiv.
Ingrediente
2 pulpe mari, intregi de pui
1 lingurita cimbru (gasiti aici)
1 lingurita boia
300 ml supa (sau apa)
3 morcovi
1 ceapa
1/2 cana de mazare
6 ciuperci mari
100 gr smantana
sare si piper dupa gust
1/2 pachet de paste
[…] Tocanita de pui in slow cooker Friptura de iepure cu prune in slow cooker Friptura de porc in slow cooker Porc mexican cu mamaliga in slow cooker Budinca de ovaz cu mere in slow cooker […]
[…] cu marar si morcovi Sufleu de zucchini Papricas de pui Pateu vegetarian cu fasole verde si nuca Tocanita de pui (slow cooker) Salata de bulgur cu cotlet de […]