friptura porc unt aromat

Cum poti face mai buna o friptura de porc? 🙂 Cu mult unt si usturoi, desigur!

Ingrediente 
cateva felii de ceafa de porc
condiment pentru carnea de porc – gasiti reteta aici
1
00 grame de unt
3-4 catei de usturoi
putin marar verde

Incepeti pregatirile inca de dimineata (sau cu o seara inainte).
Condimentati bine carnea de porc si puneti-o la rece, intr-un vas acoperit.
Apoi, tocati marunt mararul si usturoiul si amestecati-l cu untul moale. Puneti apoi untul intr-o folie alimentara, rulati si dati o forma cilindrica. Puneti la rece.

Cand sunteti gata sa serviti masa, scoateti carnea de porc si prajiti-o rapid in tigaie. Serviti-o alaturi de o salata de legume proaspete si puneti pe ea feliute de unt aromat! Cand acestea se vor topi, vor face carnea sa fie chiar si mai delicioasa.

Pont: unul merge grozav si cu paine prajita 🙂

friptura porc unt aromat


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Retete

Challah – paine evreiasca pentru Anul Nou

De Craciun am neglijat un pic maiaua si in aceasta dimineata nu era inca revenita complet. In plus, ultima mea paine s-a mancat foarte repede si aveam nevoie rapid de o paine proaspata. Asa ca Citește mai mult…

Retete

Ciorba de legume, praz si ciuperci

Ingrediente 2-3 catei de usturoi 3 morcovi 2 radacini de patrunjel 1/2 de telina mica aprox. 250 gr ciuperci 1 praz 2-3 linguri de bulion o lingurita de oregano 1 cana de paste marunte sare Citește mai mult…

Retete

Saratele cu maia, ulei de masline si oregano

Ma gandeam zilele trecute la descoperirile anului 2017 – de la aplicatii pe telefon si pana la mancare. Iar descoperirea produselor de pe mediteranea.ro este cu siguranta undeva in top. Chiar daca in acest an Citește mai mult…