friptura porc unt aromat

Cum poti face mai buna o friptura de porc? ­čÖé Cu mult unt si usturoi, desigur!

Ingrediente 
cateva felii de ceafa de porc
condiment pentru carnea de porc – gasiti reteta aici
1
00 grame de unt
3-4 catei de usturoi
putin marar verde

Incepeti pregatirile inca de dimineata (sau cu o seara inainte).
Condimentati bine carnea de porc si puneti-o la rece, intr-un vas acoperit.
Apoi, tocati marunt mararul si usturoiul si amestecati-l cu untul moale. Puneti apoi untul intr-o folie alimentara, rulati si dati o forma cilindrica. Puneti la rece.

Cand sunteti gata sa serviti masa, scoateti carnea de porc si prajiti-o rapid in tigaie. Serviti-o alaturi de o salata de legume proaspete si puneti pe ea feliute de unt aromat! Cand acestea se vor topi, vor face carnea sa fie chiar si mai delicioasa.

Pont: unul merge grozav si cu paine prajita ­čÖé

friptura porc unt aromat


Las─â un r─âspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Retete

Pasta de fasole cu rosii uscate la soare

Am fost racita in ultima saptamana, iar cand am o viroza – oricat de usoara – imi pierd aproape complet simtul mirosului si gustului. Dupa ce toata saptamana am ars cam tot ce am pus Cite╚Öte mai mult…

Retete

Mic-dejun cu avocado, ou si ciuperci

Recunosc ca dimineata mancam pe fuga. Eu raman doar cu cafeaua, pregatind pe toata lumea pentru o noua zi. Dar dupa ce toate se linistesc, pregatesc cate un mic dejun tarziu care sa ne bucure Cite╚Öte mai mult…

Retete

Supa de peste cu lapte de cocos

Am doi copii care ar manca zi-lumina doar supa de pui cu taitei. Banuiesc (sper!) ca sunt multi la fel. De aceea incerc din cand in cand sa ies din zona de confort si sa Cite╚Öte mai mult…