Dupa ce am publicat premixul meu pentru a condimenta friptura de pui (sau, ma rog, unul dintre ele), multa lume mi-a cerut sa fac unul si pentru porc.

Diferentele intre cele doua nu sunt esentiale, baza fiind aceasi, difera putin unele ingrediente care insa schimba complet gustul intregului.

Ingrediente 
2 lingurite sare 
2 lingurite rozmarin uscat
1 lingurita boia (afumata – puteti folosi insa si dulce sau iute)
1 lingurita pudra de usturoi
1 lingurita piper
2 lingurite chilli pudra
1 lingurita pudra de telina
1 lingurita fulgi de chilli

Amestecati ingredientele si depozitati-le intr-un recipient inchis ermetic.
In lista de ingrediente am ingrosat condimentele pe care eu le consider de baza. Celelalte le puteti sari sau inlocui, un condiment bun iese si folosind doar pe cele ingrosate, dar pentru o aroma mai complexa va recomand insa sa le adaugati pe toate.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Retete

Supa de peste cu lapte de cocos

Am doi copii care ar manca zi-lumina doar supa de pui cu taitei. Banuiesc (sper!) ca sunt multi la fel. De aceea incerc din cand in cand sa ies din zona de confort si sa Citește mai mult…

Uncategorized

5 produse “must-have” din trusa de machiaj a unei mame

  Dragile mele mame, va cred ca sunteti obosite. Si eu sunt, de obicei nu am timp la dispozitie pentru mine si consider o zi norocoasa cand pot sa imi fac toate tabieturile de dimineata Citește mai mult…

Uncategorized

Experiment cu sclipici – cum explicam copiilor de ce e important sa se spele pe maini +Concurs

Una din cele mai frecvente fraze pe care le rostesc zi de zi de cand sunt mama este: “Spala-te pe maini!”, cu variatiunile: “Te-ai spalat pe maini?”, “Sigur? Cu sapun?”, “Ia sa vad mainile”, si Citește mai mult…