
Eu deseori. De aceea ajung sa fac aceste tipuri de mancaruri, in care amestec cam orice am in casa, sperand la un rezultat cat mai bun.
Nu am un nume pentru aceasta reteta, dar va garantez ca este una dintre cele mai delicioase mancaruri pe care le puteti incropi intr-un timp record.
Aveti nevoie de:
spanac
usturoi
carne de pui
ciuperci
brocolli
paste
Mai intai am taiat spanacul fasii si l-am calit in ulei de masline cu mult, mult usturoi.
Apoi, intr-o alta tigaie am calit carnea de pui condimentata simplu cu putin piper si sare, iar mai la final am adaugat ciupercile si brocolli.
Apoi, intr-o alta tigaie am calit carnea de pui condimentata simplu cu putin piper si sare, iar mai la final am adaugat ciupercile si brocolli.
Intre timp am fiert pastele. Iar am folosit paste Petras, de data asta cele cu boia, usor iuti.
Intr-un vas mare am amestecat toate ingredientele si am servit fierbinte. O nebunie! 🙂
Foarte interesanta reteta, te astept cu un premiu pe blogul meu, pupici.
Am si incercat-o in seara asta…este foarte buna combinatia, foarte light si binenteles sanatoasa! Felicitari pentru tot ce faci aici ….pe mine , cel putin, m-ai salvat de cateva ori din pana de idei 😛 Numai bine !
@ Vicky – multumesc 🙂
@Irina – ma bucur ca ti-a iesit 🙂 si multumesc 😀 ma bucura mult ca te ajuta blogul meu 🙂
Suna interesant reteta aceasta. Omul cand intra pe blogul tau…e pierdut…il rupe cu foame. Daca ne ingrasam stim unde sa facem reclamatii.
@Stefan – trec pe offline atunci 😛
broccoli si spanacul trebuie fierte inainte? multumesc, Irina
Irina eu am fiert broccoli si spanacul l-am sotat usor 🙂 dar spanacul merge si crud 🙂