0
7 In Uncategorized

Pui cu spanac si paste

Stiti cum e cand aveti de facut mancare dar nu aveti habar ce si mai stiti si ca timpul petrecut in bucatarie este puternic scurtat de alte indatoriri?
Eu deseori. De aceea ajung sa fac aceste tipuri de mancaruri, in care amestec cam orice am in casa, sperand la un rezultat cat mai bun.

Nu am un nume pentru aceasta reteta, dar va garantez ca este una dintre cele mai delicioase mancaruri pe care le puteti incropi intr-un timp record.

Aveti nevoie de:
spanac
usturoi
carne de pui
ciuperci
brocolli
paste

Mai intai am taiat spanacul fasii si l-am calit in ulei de masline cu mult, mult usturoi.
Apoi, intr-o alta tigaie am calit carnea de pui condimentata simplu cu putin piper si sare, iar mai la final am adaugat ciupercile si brocolli.

Intre timp am fiert pastele. Iar am folosit paste Petras, de data asta cele cu boia, usor iuti.

Intr-un vas mare am amestecat toate ingredientele si am servit fierbinte. O nebunie! 🙂

You Might Also Like

7 Comments

  • Reply
    Vicky
    06/05/2009 at 04:52

    Foarte interesanta reteta, te astept cu un premiu pe blogul meu, pupici.

  • Reply
    Irina
    07/05/2009 at 16:49

    Am si incercat-o in seara asta…este foarte buna combinatia, foarte light si binenteles sanatoasa! Felicitari pentru tot ce faci aici ….pe mine , cel putin, m-ai salvat de cateva ori din pana de idei 😛 Numai bine !

  • Reply
    ama
    08/05/2009 at 14:47

    @ Vicky – multumesc 🙂

    @Irina – ma bucur ca ti-a iesit 🙂 si multumesc 😀 ma bucura mult ca te ajuta blogul meu 🙂

  • Reply
    Stefan
    11/05/2009 at 10:15

    Suna interesant reteta aceasta. Omul cand intra pe blogul tau…e pierdut…il rupe cu foame. Daca ne ingrasam stim unde sa facem reclamatii.

  • Reply
    ama
    13/05/2009 at 15:49

    @Stefan – trec pe offline atunci 😛

  • Reply
    Anonim
    15/05/2013 at 10:18

    broccoli si spanacul trebuie fierte inainte? multumesc, Irina

  • Reply
    ama
    21/05/2013 at 12:35

    Irina eu am fiert broccoli si spanacul l-am sotat usor 🙂 dar spanacul merge si crud 🙂

  • Leave a Reply