Am mai povestit eu in trecut despre ce inseamna bucataria cajun si ma declar incantata de retetele specifice incercate. De aceasta data ne-am rasfatat cu o mancare rapida si absolut delicioasa.
- taitei lati
- 2 bucati piept de pui
- ardei rosu
- 1 conserva ciuperci
- ceapa verde
- sare, piper, busuioc
- pudra usturoi
- 1 zucchini
1. Caliti intr-o tigaie pieptul de pui taiat cubulete si condimentat cu sare, piper si pudra de usturoi.
2. Apoi adaugati treptat si celelalte ingrediente si lasati-le la foc mic sa se gateasca impreuna. Adaugati busuiocul.
3. Pregatiti pastele conform indicatiilor de pe ambalaj si la final amestecati-le cu carnea si legumele.
Tare imi place, apetisant si SUttttt! nu se vorbeste cu gurita plina;). Pupicei
Excelent arata , minunat ca toate bucatele tale, e o placere sa te vizitez, mereu ma delectez.
@yafa – da, arata tare bine asa colorata si a fost si delicioasa. te pup si eu!
@Sylvia – multumesc mult 🙂 mi-a fost dor d etine, nu ai mai trecut de multisor pe aici 🙁
Scuze Ama promit sa te vizitez mai des, am avut o perioada mai aiurea. Pupici !