0
4 In Uncategorized

Pui cajun


Am mai povestit eu in trecut despre ce inseamna bucataria cajun si ma declar incantata de retetele specifice incercate. De aceasta data ne-am rasfatat cu o mancare rapida si absolut delicioasa.


Ingrediente

  • taitei lati
  • 2 bucati piept de pui
  • ardei rosu
  • 1 conserva ciuperci
  • ceapa verde
  • sare, piper, busuioc
  • pudra usturoi
  • 1 zucchini

1. Caliti intr-o tigaie pieptul de pui taiat cubulete si condimentat cu sare, piper si pudra de usturoi.
2. Apoi adaugati treptat si celelalte ingrediente si lasati-le la foc mic sa se gateasca impreuna. Adaugati busuiocul.
3. Pregatiti pastele conform indicatiilor de pe ambalaj si la final amestecati-le cu carnea si legumele.




You Might Also Like

4 Comments

  • Reply
    yafa
    06/05/2010 at 15:44

    Tare imi place, apetisant si SUttttt! nu se vorbeste cu gurita plina;). Pupicei

  • Reply
    www.bucataria-sylviei.ro
    06/05/2010 at 18:03

    Excelent arata , minunat ca toate bucatele tale, e o placere sa te vizitez, mereu ma delectez.

  • Reply
    ama
    07/05/2010 at 07:19

    @yafa – da, arata tare bine asa colorata si a fost si delicioasa. te pup si eu!

    @Sylvia – multumesc mult 🙂 mi-a fost dor d etine, nu ai mai trecut de multisor pe aici 🙁

  • Reply
    www.bucataria-sylviei.ro
    07/05/2010 at 21:59

    Scuze Ama promit sa te vizitez mai des, am avut o perioada mai aiurea. Pupici !

  • Leave a Reply