Pentru mine aceasta reteta va fi cu siguranta una foarte populara si refacuta des. Pentru ca datorita ei a mancat si fetita mea ficat! 🙂

074

Ingrediente
ficat de pui (eu am avut pastrat ficatul de la 2 gaini de casa)
o cana de orez
2 maini de spanac
1 ceapa verde
2 catei de usturoi
1 lingura de unt
sare

065

Intr-o tigaie am pus la fiert orezul spalat si curatat.

Intr-o alta tigaie am topit untul si cand nu era inca complet topit, am adaugat ficatul tocat marunt si l-am lasat pe foc mic cat sa prinda culoare ficatul si sa imprumute aroma profunda a untului. Am luat cratita de pe foc si am asteptat sa se fiarba orezul.

Cand orezul era aproape gata, am adaugat ceapa si usturoiul tocate marunt, apoi ficateii si la final spanacul taiat fasii. A mai stat 5 minute pe foc si gata mancarea!

A doua zi am incercat sa ii dau Nataliei din nou ficatel, de data asta o mica faramita intr-o lingura de supa. L-a refuzat din nou cu hotarare :))