039 

Tare imi mai plac aceste omlete/frittata – sunt colorate, versatile, lasa loc imaginatiei si se pot taia feliute, cubulete, cerculete etc si arata incredibil de bine! 😉

Le puteti servi si ca mic-dejun, brunch, aperitiv sau puse la pachetel.

Ingrediente 

5 oua
un buchetel de sparanghel
1 ardei rosu
1 ceapa mica
1 zucchini mic
100 ml lapte
patrunjel verde
sare si piper dupa gust
putina apa

Se pun legumele intr-o tigaie cu un deget de apa. Se pun legumele in apa – ceapa si ardeiul tocate, zucchini taiat feliute si sparanghelul lasa intreg.
Se acopera si se lasa sa fiarba pana da in clocot. Se strecoara si se aseaza intr-un vas termorezistent.
Se bat ouale cu lapte, condimente si verdeata si se toarna peste legume.

Se pune vasul la cuptor pentru 20-30 de minute sau pana s-a rumenit si inchegat mijlocul.

Noi l-am servit cu ketchup facut in casa.

034