Tare imi mai plac aceste omlete/frittata – sunt colorate, versatile, lasa loc imaginatiei si se pot taia feliute, cubulete, cerculete etc si arata incredibil de bine! 😉
Le puteti servi si ca mic-dejun, brunch, aperitiv sau puse la pachetel.
Ingrediente
5 oua
un buchetel de sparanghel
1 ardei rosu
1 ceapa mica
1 zucchini mic
100 ml lapte
patrunjel verde
sare si piper dupa gust
putina apa
Se pun legumele intr-o tigaie cu un deget de apa. Se pun legumele in apa – ceapa si ardeiul tocate, zucchini taiat feliute si sparanghelul lasa intreg.
Se acopera si se lasa sa fiarba pana da in clocot. Se strecoara si se aseaza intr-un vas termorezistent.
Se bat ouale cu lapte, condimente si verdeata si se toarna peste legume.
Se pune vasul la cuptor pentru 20-30 de minute sau pana s-a rumenit si inchegat mijlocul.
Noi l-am servit cu ketchup facut in casa.
Delicios arata!
tare bine arata! pup
Ama , si mie-mi plac extrem de mult !!! Le-am facut in fel si fel de combinatii , insa acum , sunt putin invidioasa ca a ta e cu sparanghel :(( , ma crezi ca nu am mancat niciodata ptr ca nu am gasit sa cumpar in Caransebes de la nici un supermarket ? :((
multumesc mult, ma bucur ca va place 🙂
Adina la Metro se poate cumpara la punga, congelate 🙂 e la 3 kg mi se pare
Tare bine arata.Dar trebuie sa astept pana la primavara cand apare sparanghelul.