0
5 In Uncategorized

Omleta cu zucchini, sparanghel si ardei

039 

Tare imi mai plac aceste omlete/frittata – sunt colorate, versatile, lasa loc imaginatiei si se pot taia feliute, cubulete, cerculete etc si arata incredibil de bine! 😉

Le puteti servi si ca mic-dejun, brunch, aperitiv sau puse la pachetel.

Ingrediente 

5 oua
un buchetel de sparanghel
1 ardei rosu
1 ceapa mica
1 zucchini mic
100 ml lapte
patrunjel verde
sare si piper dupa gust
putina apa

Se pun legumele intr-o tigaie cu un deget de apa. Se pun legumele in apa – ceapa si ardeiul tocate, zucchini taiat feliute si sparanghelul lasa intreg.
Se acopera si se lasa sa fiarba pana da in clocot. Se strecoara si se aseaza intr-un vas termorezistent.
Se bat ouale cu lapte, condimente si verdeata si se toarna peste legume.

Se pune vasul la cuptor pentru 20-30 de minute sau pana s-a rumenit si inchegat mijlocul.

Noi l-am servit cu ketchup facut in casa.

034

You Might Also Like

5 Comments

  • Reply
    Paula Gafitescu
    02/10/2012 at 10:57

    Delicios arata!

  • Reply
    alinutzika
    02/10/2012 at 18:35

    tare bine arata! pup

  • Reply
    catkitchen
    03/10/2012 at 07:43

    Ama , si mie-mi plac extrem de mult !!! Le-am facut in fel si fel de combinatii , insa acum , sunt putin invidioasa ca a ta e cu sparanghel :(( , ma crezi ca nu am mancat niciodata ptr ca nu am gasit sa cumpar in Caransebes de la nici un supermarket ? :((

  • Reply
    ama
    04/10/2012 at 10:37

    multumesc mult, ma bucur ca va place 🙂

    Adina la Metro se poate cumpara la punga, congelate 🙂 e la 3 kg mi se pare

  • Reply
    johanna
    11/10/2012 at 07:27

    Tare bine arata.Dar trebuie sa astept pana la primavara cand apare sparanghelul.

  • Leave a Reply