De cand am inceput sa primesc saptamanal legume, fructe, branza si miere prin proiectul ASAT, nu numai ca sunt fortata sa mananc fructe si legume de sezon (naturale!), dar sunt nevoita si sa gasesc solutii sa le consum cat mai repede.

Ca sa fim sinceri, fructele si legumele naturale au un mare dezavantaj: trec repede!

Am luat un kil de rosii acum 2 saptamani si inca sunt intacte pe masa din bucatarie, indiferent de soare si caldura. Ma intreb ingrijorata daca chiar vreau sa le mai folosesc la salata.

In schimb produsele naturale nu rezista la fel de mult, dar aroma lor face efortul de a le gasi de urgenta o intrebuintare o placere, in nici un caz o corvoada.


Astfel incat, pentru a evita pierderea fructelor, am ales piersicile mai coapte si le-am pasat in robot. Am adaugat lapte de soia (dupa gust), o lingura generoasa de miere si cateva picaturi de esenta de vanilie si am mixat bine.

Am turnat amestecul peste cuburi de gheata si am ornat cu o feliuta de caisa. A trecut urgent! 🙂