Ingrediente:
1 kg carne pui
1 morcov
2 cepe
1 lingura faina
1 pahar smantana
ulei
sare
piper
dafin
patrunjel
Rumeniti carnea in putin ulei, dupa care stingeti cu apa si lasati la fiert impreuna cu o frunzulita de dafin.
Intre timp, intr-o alta tigaie, caliti ceapa si morcovul ras – cand au prins culoare adaugati faina, smantana si cateva linguri din apa in care fierbe carnea de pui.
Cand e fiert se amesteca incet cu carnea de pui sa se evite cocoloasele. Se serveste fierbinte, cu mamaliguta si presarat cu patrunjel verde.
Pentru aceasta reteta m-am inspirat din Gradina Imperiului.
suuuuuper bun!!!!!eu voi adauga si preferatele mele….ciupercile de padure!!!yummyyyy, yummyyyyy
@tartoras – mersi 🙂 si la cat sunt eu de innebunita dupa ciuperci acum numai la asta ma gandesc :))