0
2 In Uncategorized

Ciulama de pui cu smantana


Ingrediente:

1 kg carne pui
1 morcov
2 cepe
1 lingura faina
1 pahar smantana
ulei
sare
piper
dafin
patrunjel

Rumeniti carnea in putin ulei, dupa care stingeti cu apa si lasati la fiert impreuna cu o frunzulita de dafin.
Intre timp, intr-o alta tigaie, caliti ceapa si morcovul ras – cand au prins culoare adaugati faina, smantana si cateva linguri din apa in care fierbe carnea de pui.

Cand e fiert se amesteca incet cu carnea de pui sa se evite cocoloasele. Se serveste fierbinte, cu mamaliguta si presarat cu patrunjel verde.

Pentru aceasta reteta m-am inspirat din Gradina Imperiului.

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply
    tartoras
    03/10/2008 at 15:50

    suuuuuper bun!!!!!eu voi adauga si preferatele mele….ciupercile de padure!!!yummyyyy, yummyyyyy

  • Reply
    ama
    05/10/2008 at 11:01

    @tartoras – mersi 🙂 si la cat sunt eu de innebunita dupa ciuperci acum numai la asta ma gandesc :))

  • Leave a Reply