Dupa cum deja ne este obiceiul, evenimentul l-am organizat impreuna cu Camelia (cameliaminisan.blogspot.com) si am reusit sa strangem un grup impresionant de oameni dornici sa invete alaturi de noi cum sa pregateasca un cozonac.
Ca si la Atelierul de Paine, si la acest eveniment am pregatit bunatati cu faina Boromir. Daca data trecuta am incercat faina speciala pentru paine, cu aceasta ocazie am putut incerca faina speciala pentru cozonaci si cred ca rezultatul pufos si delicios de la final a convins fiecare participant.
La plecare toata lumea a mai primit cate un pachet de faina si sper ca se vor incumeta si acasa sa mai pregateasca o data cozonaci asa cum au invatat cu noi 🙂
Acest atelier a fost cu totul deosebit si datorita locatiei – fabrica Prospero si-a deschis pentru noi portile si ne-a imbiat cu felurite bunatati pregatite de ei. Pe langa faptul ca am avut ocazia sa pregatim cozonacii alaturi de profesionisti, cei de la Prospero ne-au oferit si un tur al fabricii si asa am vazut si noi cum arata locul de unde vin toate bunatatile pe care le-am gustat.
Cozonacii au fost pregatiti dupa reteta Prospero si toata lumea a plecat fericita acasa cu comorile calde si aburinde in brate.
Sunt convinsa ca acasa aroma cozonacilor le-a amintit cu drag de ziua petrecuta alaturi de noi!
Alaturi de noi au mai fost: Zile si Nopti, FoodCrew, Timisoara.ro
Felicitari! Cred ca a fost un atelier reusit, oricum, cei mici au apreciat!
Nu veniţi şi în Bucureşti? 🙂
S-a lansat provocarea lunii decembrie din Dulcea Romanie!
Te asteptam si pe tine sa ni te alaturi cu retete fantastice!
Detalii la Alison.
http://alison-trials.blogspot.com/2010/11/peste-si-fructe-de-mareprovocarea-lunii.html
@Irina – multumesc! la fel s-au bucurat si cei mici si cei mari! :))am pus mai tarziu galeria completa, dar acolo poti sa vezi si bucuria celor mari ;D
@Adelina – cand o sa ma lase Natalia 🙂
Superb arata toate imaginile, felicitari pentru tot ce faci, pupici.
Multumesc mult Sylvia! Te pup! 🙂