Dupa aceasta zi de sambata pentru mine s-a deschis oficial sezonul de iarna, cu toata bucuria si aroma sarbatorilor! De dimineata si pana dupa-amiaza tarziu am copt o multime de cozonaci rumeni alaturi de peste 70 de participanti veseli, la unul dintre cele mai frumoase ateliere organizate pana acum.

Dupa cum deja ne este obiceiul, evenimentul l-am organizat impreuna cu Camelia (cameliaminisan.blogspot.com) si am reusit sa strangem un grup impresionant de oameni dornici sa invete alaturi de noi cum sa pregateasca un cozonac.

Ca si la Atelierul de Paine, si la acest eveniment am pregatit bunatati cu faina Boromir. Daca data trecuta am incercat faina speciala pentru paine, cu aceasta ocazie am putut incerca faina speciala pentru cozonaci si cred ca rezultatul pufos si delicios de la final a convins fiecare participant.

La plecare toata lumea a mai primit cate un pachet de faina si sper ca se vor incumeta si acasa sa mai pregateasca o data cozonaci asa cum au invatat cu noi 🙂

Acest atelier a fost cu totul deosebit si datorita locatiei – fabrica Prospero si-a deschis pentru noi portile si ne-a imbiat cu felurite bunatati pregatite de ei. Pe langa faptul ca am avut ocazia sa pregatim cozonacii alaturi de profesionisti, cei de la Prospero ne-au oferit si un tur al fabricii si asa am vazut si noi cum arata locul de unde vin toate bunatatile pe care le-am gustat.
Cozonacii au fost pregatiti dupa reteta Prospero si toata lumea a plecat fericita acasa cu comorile calde si aburinde in brate.



Sunt convinsa ca acasa aroma cozonacilor le-a amintit cu drag de ziua petrecuta alaturi de noi!

Alaturi de noi au mai fost: Zile si Nopti, FoodCrew, Timisoara.ro