0
6 In Uncategorized

Atelier de CozonaciDupa aceasta zi de sambata pentru mine s-a deschis oficial sezonul de iarna, cu toata bucuria si aroma sarbatorilor! De dimineata si pana dupa-amiaza tarziu am copt o multime de cozonaci rumeni alaturi de peste 70 de participanti veseli, la unul dintre cele mai frumoase ateliere organizate pana acum.

Dupa cum deja ne este obiceiul, evenimentul l-am organizat impreuna cu Camelia (cameliaminisan.blogspot.com) si am reusit sa strangem un grup impresionant de oameni dornici sa invete alaturi de noi cum sa pregateasca un cozonac.

Ca si la Atelierul de Paine, si la acest eveniment am pregatit bunatati cu faina Boromir. Daca data trecuta am incercat faina speciala pentru paine, cu aceasta ocazie am putut incerca faina speciala pentru cozonaci si cred ca rezultatul pufos si delicios de la final a convins fiecare participant.

La plecare toata lumea a mai primit cate un pachet de faina si sper ca se vor incumeta si acasa sa mai pregateasca o data cozonaci asa cum au invatat cu noi 🙂

Acest atelier a fost cu totul deosebit si datorita locatiei – fabrica Prospero si-a deschis pentru noi portile si ne-a imbiat cu felurite bunatati pregatite de ei. Pe langa faptul ca am avut ocazia sa pregatim cozonacii alaturi de profesionisti, cei de la Prospero ne-au oferit si un tur al fabricii si asa am vazut si noi cum arata locul de unde vin toate bunatatile pe care le-am gustat.
Cozonacii au fost pregatiti dupa reteta Prospero si toata lumea a plecat fericita acasa cu comorile calde si aburinde in brate.Sunt convinsa ca acasa aroma cozonacilor le-a amintit cu drag de ziua petrecuta alaturi de noi!

Alaturi de noi au mai fost: Zile si Nopti, FoodCrew, Timisoara.ro

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  Irina
  22/11/2010 at 21:15

  Felicitari! Cred ca a fost un atelier reusit, oricum, cei mici au apreciat!

 • Reply
  Adelina
  23/11/2010 at 15:07

  Nu veniţi şi în Bucureşti? 🙂

 • Reply
  gaby's blog
  24/11/2010 at 07:29

  S-a lansat provocarea lunii decembrie din Dulcea Romanie!
  Te asteptam si pe tine sa ni te alaturi cu retete fantastice!
  Detalii la Alison.
  http://alison-trials.blogspot.com/2010/11/peste-si-fructe-de-mareprovocarea-lunii.html

 • Reply
  ama
  24/11/2010 at 08:00

  @Irina – multumesc! la fel s-au bucurat si cei mici si cei mari! :))am pus mai tarziu galeria completa, dar acolo poti sa vezi si bucuria celor mari ;D

  @Adelina – cand o sa ma lase Natalia 🙂

 • Reply
  www.bucataria-sylviei.ro
  24/11/2010 at 14:50

  Superb arata toate imaginile, felicitari pentru tot ce faci, pupici.

 • Reply
  ama
  25/11/2010 at 07:06

  Multumesc mult Sylvia! Te pup! 🙂

 • Leave a Reply