Eu una ador branza topita. Nu branza topita din comert, cu gust de plastic, ci branza de calitate topita la diverse temperaturi. Calda si moale, sa o vad cum se intinde. Si daca e sa fie topita, apoi atunci sa fie cat mai multa. Din pacate putine retete imi permit o asemenea debandada calorica si de aceea am incercat aceste toasturi cu branza din belsug si putin ou, numai putin, cat sa le faca si mai pufoase si aromate!

IMG_9134

IMG_9133

Ingrediente

IMG_9120

2 felii de paine
un pic de unt
branza Caciotta de la Lactitalia
2 oua
sare, piper

Ungeti mai intai painea cu putin unt si partea unsa o asezati cu fata intr-o mica tigaie.

IMG_9124

Dati pe razatoare branza Caciotta si bateti ouale cu sare si piper.

IMG_9123

Amestecati branza cu ouale.

IMG_9127

Asezati amestecul obtinut peste feliile de paine si dati la cuptorul incins, asezand tigaia/tava in partea superioara a aragazului.

IMG_9128

Lasati la cuptor pentru 10-15 minute si serviti fierbinte. Merge de minune cu rosii.


7 comentarii

Diana · 06/09/2010 la 14:07

Mi-ai facut pofta… 🙂
Imi place ca, spre deosebire de alte bloguri, ai si retete usoare care sunt gata in cateva minute.

Lia · 06/09/2010 la 19:38

Sunt moarta dupa sanwich-uri calde
cu branza.
Imi place ideea cu ouale + branza.
Am notat.

ama · 07/09/2010 la 05:55

@Diana – multumesc 🙂 adevarul e ca eu incerc sa scurtez cat mai mult timpul petrecut in bucatarie, nu vad de ce sa imi ia 4-5 ore sa pregatesc o masa cand o pot face in 30-40 de minute 🙂

@Lia – si eu 😀 sper sa iti placa si reteta asta 🙂

Anonim · 07/09/2010 la 06:30

Foarte apetisant..reteta simpla si gustoasa. Am trecut-o pe lista 🙂
Corina

ama · 08/09/2010 la 07:26

@Corina – sigur merita incercata! 🙂

Madalina · 29/07/2015 la 03:24

Ama, cu ce putem inlocui branza Caciotta? 🙂

    amanicolae · 29/07/2015 la 21:29

    Madalina, cu cheddar

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *