0
1

Supa de dovlecel

021


Ingrediente
3 dovlecei potriviti
3 morcovi
2 radacini de patrunjel
1 ceapa
1 ardei
1 lingura de faina
1 cana de lapte
sare, piper
verdeata
putin ulei 

012 

 Se caleste usor ceapa, ardeiul si morcovul in ulei, pana lasa putina culoare.
Se pune peste dovlecelul dat pe razatoare si patrunjelul, se completeaza cu apa si se lasa la fiert pana s-au fiert legumele.

Cu cateva minute inainte sa il luati de pe foc, adaugati laptele in care ati dizolvat faina si lasati sa mai dea putin in clocot.

Adaugati apoi verdeata tocata si potriviti la gust cu sare si piper.

Eu am adaugat la final putina untura de bibilica, pe care o tin la frigider si o folosesc la supele de legume pentru un plus de aroma 🙂

008

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Simona
    24/07/2012 at 19:57

    Buna tare supita ta. Ceva asemanator face mama si-mi place foarte tare
    Pupici

  • Leave a Reply