Pentru zile in care aveti nevoie de o supa rapida, nutritiva si usor de facut, va recomand sa incercati aceasta supa de quinoa si spanac.Desi este plina de verdeata, este o supa densa si satioasa, care poate sa tina singura de foame la pranz. Pentru un bonus de grasimi sanatoase, va sugerez sa presarati peste ea putin parmezan.

Ingrediente 

1 ceapa
1/2 ardei rosu
2 morcovi
1 pastarnac mic
2 maini de frunze de spanac
1/2 ceasca de quinoa (quinoa puteti cumpara de aici)
patrunjel verde
sare dupa gust
putin ulei

Intr-o oala caliti usor ceapa, ardeiul si morcovii (tocati dupa preferinte), pana incep sa lase culoare.
Apoi stingeti cu aproximativ 3 l de apa si adaugati sarea, pastarnacul si quinoa. Fierbeti pana s-au inmuiat legumele si quinoa.

Cu 5 minute inainte de a lua supa de pe foc, adaugati spanacul taiat fasii si patrunjelul. Lasati cat sa se inmoaie usor spanacul, dar nu cat sa piarda toate bunatatile din el.

Serviti fierbinte, simpla sau cu putin parmezan presarat deasupra.