134 

Supa aceasta este absolut divina! Iar daca sunteti iubitori de usturoi, nu aveti voie sa o ratati. Ba mai mult, Natalia (la 22 luni) a dat gata o farfurie mare din aceasta minune cremoasa.

Ingrediente 
2 capatani de usturoi
3 cartofi medii
sare, piper
2-3 linguri de smantana
salvie
aprox. 700 ml apa

paine prajita

131 

Curatati usturoiul. Curatati si cartofii si ii taiati cubulete. Puneti usturoiul si cartofii intr-o oala in care puteti prepara supa, dar pe care puteti sa o si puneti la cuptor, turnati peste 1 cana cu apa (aprox. 200 ml), adaugati cateva frunzulite de salvie si dati la cuptor cam o ora, pana scade apa si cartofii devin aurii.

Scoateti oala de la cuptor, pasati cartofii si usturoiul si mai adaugati o jumatate de litru de apa, putina smantana si lasati sa mai dea o data in clocot pe aragaz.

Se serveste cu paine prajita.

Pofta buna!


6 comentarii

Cristina · 16/02/2013 la 10:51

Cu siguranta o voi testa! Deja imi este pofta…

buburuza · 16/02/2013 la 12:44

Foarte buna! Tocmai ce am terminat de mancat o portie zdravana si mi-a placut enorm. Sotul meu, care nu e un fan al supelor crema, a fost tare incantat. Multumesc pentru reteta!

Ramona Alina · 16/02/2013 la 12:56

Delicios!Ama. am terminat contractul de net si am trecut la altul,problema e ca de peste 2 sapt. tot astept sa mil lege,sper sa reusesc sa raspund la provocari.pup

ama · 17/02/2013 la 07:08

tare ma bucur ca va place reteta 🙂
si la noi a avut maaare succes!

@ramona sigur 😉 stai linistita

Karioka · 17/02/2013 la 10:31

Pare o varianta mai aromata a super Parmentier 😛
Neaparat o vom incerca. Imunitate inainte de toate! (aiurea, e din cauza ca as manca si tort cu usturoi de fapt. Mor dupa usturoi!)

ama · 18/02/2013 la 11:09

you garlic lover 😛

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *