0
5 In Uncategorized

Supa-crema de sfecla

IMG_7634

Nu mai e demult un secret ca imi plac supele crema, dar mai nou am dezvoltat o pasiune pentru supele cat mai colorate. Iar aceasta supa-crema de sfecla are cea mai frumoasa culoare din lume! 🙂

IMG_7643

Ingrediente

3-4 cartofi
1 ceapa
putin ulei
4 linguri de faina
busuioc, tarhon
aprox 500 gr sfecla rosie

Ceapa si cartofii taiati cubulete se calesc usor in putin ulei. Se pudreaza cu faina si adauga treptat aproximativ 1-1,5 litri de apa. Se adauga si sfecla, busuiocul si tarhonul si se lasa sa fiarba pana se inmoaie.

Cand s-au fiert, fie se paseaza cu robotul de mana fierbinte fiind, fie se lasa sa se raceasca si se paseaza in blender.

Se serveste simpla sau cu crutoane.

IMG_7650

Mie personal mi-a placut mult mai mult rece decat calda. Deci merge si ca o supa racoritoare de vara!

IMG_7640

You Might Also Like

5 Comments

  • Reply
    sarah
    17/07/2011 at 19:05

    ador culoarea.este superba!

  • Reply
    catkitchen
    17/07/2011 at 19:48

    superba culoare !!!

  • Reply
    ama
    18/07/2011 at 04:55

    si mie mi-a placut tare mult culoarea 🙂 plus ca e fff sanatoasa 🙂

  • Reply
    Ralu
    18/07/2011 at 13:01

    Prea frumoasa si prea buna. Dupa parerea mea e cea mai buna potrivita supa pentru vara,mai ales daca e abea scoasa din frigider :).

  • Reply
    ama
    19/07/2011 at 10:00

    eu am vazut pe undeva (parca pe Nigella Lawson) facand supa crema de sfecla cruda 😉 e de incercat si aia 😉

  • Leave a Reply