Probabil ati observat in ultimul timp ca m-am „specializat” in supe-crema. Drept sa spun, e din cauza ca asta gatesc de cum ma trezesc sa fie gata pentru pranzul Nataliei, iar felul doi il mai pregatesc cand vine si sotul acasa. Iar atunci e prea intuneric sa mai fac si poze 🙂

025

Si cum v-am obisnuit deja, supele acestea merg foarte repede si au costuri destul de scazute. Ok, pretul nucilor din aceasta toamna este indecent, dar cu toate astea tot iesiti ieftin.

Ingrediente
1 ceapa
2 cartofi medii
3-4 morcovi mari
1 crenguta de rozmarin
sare
putina telemea din branza de capra
cateva nuci

028

Fierbeti ingredientele. Eu am folosit cam un litru de apa peste aceasta cantitate de legume, dar depinde cat de densa o vreti si voi.

Serviti cu telemea presarata peste ea si cu cateva bucatele de nuci.

Evident, si crutoanele sunt foarte bune, dar daca vreti sa mai „taiati” din dulceata morcovilor, branza sarata este tare potrivita.

Pofta buna! 


3 comentarii

coco · 19/02/2013 la 11:08

interesanta reteta !

Cristutza cristina.cioltea@gmail.com · 20/02/2013 la 07:08

Imi pare foarte interesanta, dar cum nu am mai facut nicio supa-crema, intreb ca incepatorul: doar pun legumele taiate cu apa sa fiarba…si atat? 🙂

ama · 20/02/2013 la 07:11

da, pur si simplu 🙂 frumusetea e ca nici macr nu le mai toci, le tai in bucati marisoare si le pui la fiert 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *