supa-crema-de-morcov-copt-si-turmeric-683x1024

Incep cu concluzia: cred ca aceasta este cea mai buna supa-crema pe care am facut-o vreodata. Si am facut multe! Nu stiu exact de la ce, de la legumele coapte, de la turmeric, dar as manca zilnic asa ceva!

Ingrediente
1 ceapa
5 catei de usturoi
3 morcovi mari
2 cartofi potriviti
1 lingurita turmeric
putin ulei de masline

Curatati legumele. Ceapa taiati-o pe jumatate.
Puneti in tava morcovii, cartofii, usturoiul si jumatate de ceapa. Stropiti cu ulei de masline si lasati la copt aproximativ o jumatate de ora.

Intre timp, intr-o oala caliti cealalta jumatate de ceapa. Puneti peste turmericul si mai caliti cateva secunde, cat sa lase culoare. Turnati 1 litru de apa si adaugati legumele coapte.
Dati in clocot, blenduiti si serviti! 🙂

supa-crema-de-morcov-copt-cu-turmeric-683x1024

Categorii: Retete

2 Comments

“Lapte de aur” pentru raceli, migrene sau depresie | Ama Nicolae · 12/07/2015 la 06:22

[…] Supa crema de morcov copt si turmeric […]

Meniul saptamanii (16-22 ianuarie) - Ama Nicolae · 06/02/2017 la 21:20

[…] Supa crema de morcov copt […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Retete

Saratele cu maia, ulei de masline si oregano

Ma gandeam zilele trecute la descoperirile anului 2017 – de la aplicatii pe telefon si pana la mancare. Iar descoperirea produselor de pe mediteranea.ro este cu siguranta undeva in top. Chiar daca in acest an Citește mai mult…

Retete

Chec cu portocala si ciocolata

    Ingrediente 3 oua praf de sare 150 gr zahar 200 gr faina + 2 linguri 1 plic praf de copt sucul de la o portocala 3 linguri de cacao + 3 linguri apa Citește mai mult…

Retete

Crema dulce cu spirulina

Azi vreau sa va arat un preparat simplu, o idee de cum puteti si voi sa va adaugati in meniul zilnic super-alimente. Vreau sa va incurajez sa va folositi imaginatia cand va preparati gustari si Citește mai mult…