supa-crema-de-morcov-copt-si-turmeric-683x1024

Incep cu concluzia: cred ca aceasta este cea mai buna supa-crema pe care am facut-o vreodata. Si am facut multe! Nu stiu exact de la ce, de la legumele coapte, de la turmeric, dar as manca zilnic asa ceva!

Ingrediente
1 ceapa
5 catei de usturoi
3 morcovi mari
2 cartofi potriviti
1 lingurita turmeric
putin ulei de masline

Curatati legumele. Ceapa taiati-o pe jumatate.
Puneti in tava morcovii, cartofii, usturoiul si jumatate de ceapa. Stropiti cu ulei de masline si lasati la copt aproximativ o jumatate de ora.

Intre timp, intr-o oala caliti cealalta jumatate de ceapa. Puneti peste turmericul si mai caliti cateva secunde, cat sa lase culoare. Turnati 1 litru de apa si adaugati legumele coapte.
Dati in clocot, blenduiti si serviti! 🙂

supa-crema-de-morcov-copt-cu-turmeric-683x1024

Categorii: Retete

2 Comments

“Lapte de aur” pentru raceli, migrene sau depresie | Ama Nicolae · 12/07/2015 la 06:22

[…] Supa crema de morcov copt si turmeric […]

Meniul saptamanii (16-22 ianuarie) - Ama Nicolae · 06/02/2017 la 21:20

[…] Supa crema de morcov copt […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Retete

Pasta de fasole cu rosii uscate la soare

Am fost racita in ultima saptamana, iar cand am o viroza – oricat de usoara – imi pierd aproape complet simtul mirosului si gustului. Dupa ce toata saptamana am ars cam tot ce am pus Citește mai mult…

Retete

Mic-dejun cu avocado, ou si ciuperci

Recunosc ca dimineata mancam pe fuga. Eu raman doar cu cafeaua, pregatind pe toata lumea pentru o noua zi. Dar dupa ce toate se linistesc, pregatesc cate un mic dejun tarziu care sa ne bucure Citește mai mult…

Retete

Supa de peste cu lapte de cocos

Am doi copii care ar manca zi-lumina doar supa de pui cu taitei. Banuiesc (sper!) ca sunt multi la fel. De aceea incerc din cand in cand sa ies din zona de confort si sa Citește mai mult…