0
2

Supa-crema de legume cu crutoane de mamaliga cu rozmarin


Cred ca nu mai e un secret pentru cititorii fideli ai acestui blog ca imi plac supele-creme. Sunt topita dupa ele, dupa consistenta si delicatetea lor. Si cum experimentez tot felul de solutii, iata ce am incercat intr-o frumoasa dupa-amiaza.

Supa-crema de legume am facut-o dupa principiul sanatos si economic: „foloseste orice legume ai in casa”. Le-am taiat in bucati maricele si le-am pus la fiert. O data fierte, le-am pasat cu robotul si am mai dat o data in clocot.

In timpul in care a fiert supa, am fiert o mamaliga. Am intins mamaliga pe o tava si am lasat-o sa se raceasca. Cand s-a racit am taiat-o cubulete si am prajit-o intr-o tigaie cu putin ulei, cativa catei de usturoi tocati foarte marunt si cateva frunzulite de rozmarin.


Crutoanele de mamaliga le-am folosit presarate peste supa.

Aceasta este o alta reteta extrem de simpla si delicioasa, iar crutoanele de mamaliga sunt o alternativa excelenta la crutoanele traditionale de paine.



You Might Also Like

2 Comments

  • Reply
    m.t.
    21/03/2010 at 22:50

    Si mie imi plac mult supele creme, pe care nu le pot prepara momentan ptr ca mi s-a stricat robotul:(( .
    Imi place f mult ideea crutoanelor din mamaliga;;)!!!

  • Reply
    Mrs. Green Foot
    22/03/2010 at 06:45

    Foarte faina ideea cu crutoanele de mamaliga! Trebuie neaparat sa inerc si eu.

  • Leave a Reply