Ma bucura tare mult sa vad ca zucchini devine tot mai popular si in Romania si este crescut de taranii nostri si vandut la preturi foarte bune in piete. De aceea, in aceasta vara am gatit destul de mult cu zucchini, dar aceasta reteta simpla a devenit una din favoritele mele.

 

Ingrediente 

2 linguri de unt
1 zucchini marisor
100 gr cascaval
2 linguri de smantana
50 ml lapte
2 oua

sare, piper

Intr-o tigaie, sotati in unt zucchini taiat felii pentru aproximativ 5 minute. Luati de pe foc si scoateti feliile intr-o sita, astfel incat sa se scurga lichidul in exces.

Intr-un vas termorezistent aranjati jumatate din feliile de zucchini, presarati o jumatate din cantitatea de cascaval si apoi restul de felii de zucchini.
Bateti ouale cu lapte, smantana, sare si piper si turnati amestecul peste zucchini. Acoperiti totul cu restul de cascaval.
Coaceti la cuptor pentru 35-40 de minute.

Pofta mare! 🙂

Categorii: Retete

1 Comment

Anonim · 24/10/2014 la 23:41

Ciao Ama!

Nu prea reusesc sa imi dau seama de dimensiunea vasului tau… Poti sa imi zici ce dimensiune are?

Multumesc!
Ioana

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Retete

Pasta de fasole cu rosii uscate la soare

Am fost racita in ultima saptamana, iar cand am o viroza – oricat de usoara – imi pierd aproape complet simtul mirosului si gustului. Dupa ce toata saptamana am ars cam tot ce am pus Citește mai mult…

Retete

Mic-dejun cu avocado, ou si ciuperci

Recunosc ca dimineata mancam pe fuga. Eu raman doar cu cafeaua, pregatind pe toata lumea pentru o noua zi. Dar dupa ce toate se linistesc, pregatesc cate un mic dejun tarziu care sa ne bucure Citește mai mult…

Retete

Supa de peste cu lapte de cocos

Am doi copii care ar manca zi-lumina doar supa de pui cu taitei. Banuiesc (sper!) ca sunt multi la fel. De aceea incerc din cand in cand sa ies din zona de confort si sa Citește mai mult…