0
5 In Uncategorized

Prajitura cu mascarpone, capsuni si ciocolata

009 

Capsuni. Cine sa le reziste?
Fie ca e plin sezon, fie ca le aveti la congelator, aceasta prajitura – cu toate aromele ei – este pur si simplu perfecta. Cu aluat moale, usor umed, aromata de savoarea capsunilor, invelita in ciocolata si parfumata de putin busuioc.

Ingrediente
4 oua
250 gr zahar
250 gr mascapone
250 gr faina
praf de copt
250 gr capsuni

006 

Bateti bine ouale cu zaharul pana obtineti o textura pufoasa. Atunci adaugati treptat mascarpone si faina amestecata cu praful de copt.
La final integrati usor capsunile si turnati aluatul in forma de chec sau de guguluf (eu am folosit un guguluf Tupperware).

Dati la cuptor pentru aproximativ o ora.

Lasati putin sa se raceasca prajitura, rasturnati-o si cand s-a racit complet adaugati glazura de ciocolata (ciocolata topita in putin lapte).

Serviti prajitura alaturi de putin busuioc.

001

 

Reteta am gasit-o aici.

You Might Also Like

5 Comments

  • Reply
    Craita
    05/01/2013 at 14:50

    Arata delicios, mai ales ca ador toate prajiturile cu fructe:)

  • Reply
    Emily
    08/01/2013 at 19:21

    superba prajitura! :*

  • Reply
    ama
    09/01/2013 at 14:13

    multumesc <3

  • Reply
    Rossana
    13/01/2013 at 11:18

    Buna. Arata super prajitura ta. O sa o incerc si eu cat de curand .
    Am insa o intrebare: de unde pot lua si eu o forma guguluf tupperware? Mersi de raspuns.

  • Reply
    ama
    14/01/2013 at 09:45

    Pentru mai multe informatii despre produsele Tupperware o puteti contacta pe doamna Mia Lupea la mia_lupea@yahoo.com sau 0722 433277 / 0740 760303.

  • Leave a Reply