ovaz cu cocos si pere

 

Imi pare rau ca aceasta poza nu face dreptate acestui mic dejun aromat! Lasati deoparte aspectul tern: dupa ce veti fi luat o singura lingurita, veti descoperi atata culoare in arome incat va deveni micul vostru dejun preferat in aceasta toamna! ­čÖé

Ingrediente

1/2 cana fulgi de ovaz
1 cana apa

2 pere zemoase si coapte
1 lingura ulei de cocos

miere
optional – fulgi de cocos, vanilie

Fierbeti ovazul in apa si cand este deja umflat si aproape fiert, adaugati si perele taiate cubulete. Perele nu trebuie sa stea mult de foc, cat sa se patrunda putin si sa se sfarme usor. Adaugati si uleiul de cocos si amestecati bine.

Serviti cald, cu miere din belsug si optional puteti adauga si fulgi de cocos si vanilie.

*Am folosit aceasta reteta si in Diversificare, dar doar fiertura, fara miere sau fulgi de cocos.


Las─â un r─âspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Retete

Friptura de pui la cuptor cu legume

Acum cateva zile, am primit un colet surpriza de la Edenia. In el am gasit un set din frumoasele farfurii din reclama si o invitatie de a arata cat de bine se poate manca acasa. Cite╚Öte mai mult…

Retete

Friptura de pui cu arome de toamna

O friptura de pui simplu de facut, potrivita zilelor de toamna (sau iarna). Sucul lasat de fructe va carameliza pielea puiului, iar untul si ierburile aromatice ii vor da savoare in plus. Ingrediente 1 pui Cite╚Öte mai mult…

Retete

Melcisori cu masline, rosii uscate si mozzarela

  Reteta aceasta mi-a depasit orice asteptari! ­čÖé E o combinatie atat de potrivita de arome, incat o tava mare de melcisori aproape ca s-a evaporat. I-am pregatit pentru o mica serbare la scoala si Cite╚Öte mai mult…