0
6

Oua coapte in paine

IMG_2146

De cand am descoperit ouale coapte nu ma mai satur de ele si nu le-as mai da pe ouale prajite si nesanatoase. In plus, cu ouale coapte, va puteti juca in atat de multe feluri incat nu aveti cum sa va plictisiti!
Iata o noua varianta de pregatire a oualor coapte la cuptor, dupa o reteta pe care am gasit-o la Sabina.

IMG_2143

Ingrediente

5 chifle micute
5 oua
sare, piper
putin muschiulet de porc
Branza maturata de oaie de la Lactitalia
putin patrunjel
cativa fulgi de chilli

IMG_2135

Se taie capacul la chifle si se scobeste miezul.

IMG_2130

In locul ramas se pune cate un ou, se sareaza si se da la cuptor pentru aproximativ 15 minute. Eu am pus la foc mare sa fie painea crocanta si prajita.

IMG_2133

Dupa 15 minute, cand oul incepe sa se inchege, se presara deasupra muschiuletul de porc taiat bucatele mici si/sau branza.

IMG_2142

Se mai lasa cateva minute pana se rumeneste deasupra si se serveste presarat cu fulgi de chilli si patrunjel proaspat.
Un mic dejun delicios!

IMG_2150

You Might Also Like

6 Comments

  • Reply
    Laura Frunza
    17/12/2010 at 11:00

    Ce bine arata! Maine incerc si eu si iti spun cum mi-au iesit! Sper sa gasesc chifle diseara in drum spre casa.

  • Reply
    Adelina
    17/12/2010 at 15:41

    Super! Trebuie să încerc şi eu. 🙂 Am mai văzut reţete de genul ăsta dar tot am uitat de ele.

  • Reply
    ama
    17/12/2010 at 16:34

    @Laura – te astept cu pareri 🙂

    @Adelina – sa incerci ca sunt foarte usor de facut si mult mai sanatoase 🙂

  • Reply
    Irina
    19/12/2010 at 08:23

    Imi place mult ideea, eu le mai coc in rosii mari.

  • Reply
    renutzu
    15/02/2011 at 13:26

    le-am facut, sunt foarte satioase si foarte bune 🙂 din pacate am luat niste chifle mari, a trebuit sa pun cate doua oua, dar a fost ok!

    ptr noi, au tinut loc de pranz, efectiv te saturi!

    multumesc Ama 🙂

  • Reply
    ama
    16/02/2011 at 06:54

    @Renutzu – ma bucur mult ca v-a placut 🙂

  • Leave a Reply