0
0

Naut condimentat

Naut condimentat
Recunosc, sunt vinovata!
Toata ziua as rontai ceva, cu precadere chestii sarate (bine macar ca am scapat de patima prajiturilor!). Dar e suficient sa pronunti cuvantul snack sarat si deja gandul te poarta la tot soiul de porcarioare in pungute colorate si cu „aroma de bacon”.Eh, dar lucrurile nu trebuie sa fie atat de triste pentru rontaitorii de chestii sarate asemeni mie. Exista solutii, iar una extrem de simpla si gustoasa v-o prezint azi.



 

 

Naut condimentat

Ingrediente 
1 cana de naut (gasiti aici)
condimente – dupa preferinte, eu am folosit: sare, boia, usturoi, putin cimbru
1-2 linguri ulei

Am fiert nautul pana cand s-a inmuiat.

L-am strecurat si l-am amestecat cu condimentele si uleiul, astfel incat fiecare bobita sa fie bine acoperita de arome.
Am turnat amestecul intr-o tava si am dat la cuptor pentru aproximativ 30 de minute, pana cand am vazut ca s-au rumenit frumos.



Le-am golit in cosulete improvizate de hartie si am rontait in voie 🙂

 

Naut condimentat

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply