Recunosc ca dimineata mancam pe fuga. Eu raman doar cu cafeaua, pregatind pe toata lumea pentru o noua zi. Dar dupa ce toate se linistesc, pregatesc cate un mic dejun tarziu care sa ne bucure si sa ne tina de foame. Iar acesta este unul dintre ele.

Cum am pregatit:

– ciupercile le-am rumenit in tigaie (ca sa iasa bine, nu le aglomerati!)
– apoi am facut omleta, am rulat-o si am taiat-o
– cat timp s-au pregatit acestea, am curatat 1/2 avocado si l-am pasat impreuna cu putin patrunjel, putina zeama de lamaie si sare. Pasta de avocado am pus-o in „barcute” din mini-ardei ­čÖé




Am mai pus langa si paine proaspata cu maia.


Las─â un r─âspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Retete

Friptura de pui la cuptor cu legume

Acum cateva zile, am primit un colet surpriza de la Edenia. In el am gasit un set din frumoasele farfurii din reclama si o invitatie de a arata cat de bine se poate manca acasa. Cite╚Öte mai mult…

Retete

Friptura de pui cu arome de toamna

O friptura de pui simplu de facut, potrivita zilelor de toamna (sau iarna). Sucul lasat de fructe va carameliza pielea puiului, iar untul si ierburile aromatice ii vor da savoare in plus. Ingrediente 1 pui Cite╚Öte mai mult…

Retete

Melcisori cu masline, rosii uscate si mozzarela

  Reteta aceasta mi-a depasit orice asteptari! ­čÖé E o combinatie atat de potrivita de arome, incat o tava mare de melcisori aproape ca s-a evaporat. I-am pregatit pentru o mica serbare la scoala si Cite╚Öte mai mult…