img_3869

 

La noi in casa se mananca multa mazare pentru ca este preferata Nataliei. In principiu, trebuie sa pun macar cateva bobite de mazare in orice este posibil. Sa fiu sincera, cred ca le-ar manca si in prajituri! 🙂
Dar sa trecem la reteta, o mancare perfecta pentru serile aglomerate din timpul saptamanii.

Ingrediente

aprox. 250 gr mazare
1 ceapa potrivita
3 catei de usturoi
1 borcan de ciuperci feliate de la SunFood
1/2 lingurita sare
1/4 lingurita cimbru
1/4 lingurita marar

piper dupa gust
putin ulei

 

img_3876

Incingeti uleiul intr-o tigaie si caliti putin ceapa si usturoiul, pana devin sticloase. Adaugati peste ciupercile bine scurse si prajiti-le usor, pana se rumenesc.

Adaugati si mazarea cu putina apa, condimentele si lasati pe foc pana se gateste mazarea.

O puteti servi ca atare sau ca garnitura la friptura.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Retete

Friptura de pui la cuptor cu legume

Acum cateva zile, am primit un colet surpriza de la Edenia. In el am gasit un set din frumoasele farfurii din reclama si o invitatie de a arata cat de bine se poate manca acasa. Citește mai mult…

Retete

Friptura de pui cu arome de toamna

O friptura de pui simplu de facut, potrivita zilelor de toamna (sau iarna). Sucul lasat de fructe va carameliza pielea puiului, iar untul si ierburile aromatice ii vor da savoare in plus. Ingrediente 1 pui Citește mai mult…

Retete

Melcisori cu masline, rosii uscate si mozzarela

  Reteta aceasta mi-a depasit orice asteptari! 🙂 E o combinatie atat de potrivita de arome, incat o tava mare de melcisori aproape ca s-a evaporat. I-am pregatit pentru o mica serbare la scoala si Citește mai mult…