friptura de porc cu ceapa rosie si piersica

 

Din seria retetelor rapide si extrem de gustoase, azi va prezint aceasta inedita combinatie de arome: friptura de porc cu ceapa rosie si piersica!

Ingrediente
4 felii ceafa de porc
sare si piper

1 ceapa rosie

1 piersica

Sugestie de servire: cus cus cu ardei rosu

 

friptura de porc cu ceapa rosie si piersica

 

 

Incepeti pregatirea mesei cu cus cus-ul: rumeniti-l usor in putin ulei sau unt, stingeti cu apa si lasati sa fiarba pana sunt gata. Cand adaugati apa, adaugati si un ardei rosu tocat cubulete.

Cu putin timp inante de masa, condimentati feliile de porc cu sare si piper si prajiti-le intr-o tigaie pentru cateva minute, cat sa se rumeneasca si sa fie gatita carnea, dar nu uscata.

Scoateti feliile si puneti-le deoparte. In aceasi tigaie, caliti usor ceapa rosie taiata feliute subtiri si feliile de piersica. Puneti acest amestec peste feliile inca fierbinti de porc si serviti imediat! ­čÖé


Las─â un r─âspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Retete

Pasta de fasole cu rosii uscate la soare

Am fost racita in ultima saptamana, iar cand am o viroza – oricat de usoara – imi pierd aproape complet simtul mirosului si gustului. Dupa ce toata saptamana am ars cam tot ce am pus Cite╚Öte mai mult…

Retete

Mic-dejun cu avocado, ou si ciuperci

Recunosc ca dimineata mancam pe fuga. Eu raman doar cu cafeaua, pregatind pe toata lumea pentru o noua zi. Dar dupa ce toate se linistesc, pregatesc cate un mic dejun tarziu care sa ne bucure Cite╚Öte mai mult…

Retete

Supa de peste cu lapte de cocos

Am doi copii care ar manca zi-lumina doar supa de pui cu taitei. Banuiesc (sper!) ca sunt multi la fel. De aceea incerc din cand in cand sa ies din zona de confort si sa Cite╚Öte mai mult…