friptura de porc cu ceapa rosie si piersica

 

Din seria retetelor rapide si extrem de gustoase, azi va prezint aceasta inedita combinatie de arome: friptura de porc cu ceapa rosie si piersica!

Ingrediente
4 felii ceafa de porc
sare si piper

1 ceapa rosie

1 piersica

Sugestie de servire: cus cus cu ardei rosu

 

friptura de porc cu ceapa rosie si piersica

 

 

Incepeti pregatirea mesei cu cus cus-ul: rumeniti-l usor in putin ulei sau unt, stingeti cu apa si lasati sa fiarba pana sunt gata. Cand adaugati apa, adaugati si un ardei rosu tocat cubulete.

Cu putin timp inante de masa, condimentati feliile de porc cu sare si piper si prajiti-le intr-o tigaie pentru cateva minute, cat sa se rumeneasca si sa fie gatita carnea, dar nu uscata.

Scoateti feliile si puneti-le deoparte. In aceasi tigaie, caliti usor ceapa rosie taiata feliute subtiri si feliile de piersica. Puneti acest amestec peste feliile inca fierbinti de porc si serviti imediat! 🙂


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Retete

Challah – paine evreiasca pentru Anul Nou

De Craciun am neglijat un pic maiaua si in aceasta dimineata nu era inca revenita complet. In plus, ultima mea paine s-a mancat foarte repede si aveam nevoie rapid de o paine proaspata. Asa ca Citește mai mult…

Retete

Ciorba de legume, praz si ciuperci

Ingrediente 2-3 catei de usturoi 3 morcovi 2 radacini de patrunjel 1/2 de telina mica aprox. 250 gr ciuperci 1 praz 2-3 linguri de bulion o lingurita de oregano 1 cana de paste marunte sare Citește mai mult…

Retete

Saratele cu maia, ulei de masline si oregano

Ma gandeam zilele trecute la descoperirile anului 2017 – de la aplicatii pe telefon si pana la mancare. Iar descoperirea produselor de pe mediteranea.ro este cu siguranta undeva in top. Chiar daca in acest an Citește mai mult…