0
5 In Uncategorized

Friptura de bibilica in vas roman

IMG_0109

Am primit de la mama o bibilica – crescuta in curtea ei, proaspata si frageda. Si am decis ca cel mai bine ar fi sa ii savuram carnea gatita in vasul roman, alaturi de legume de sezon. Si iata ce a iesit!

IMG_0100

Ingrediente

carne de bibilica (eu am folosit doar pulpele si pieptul)
dovlecei
rosii
ceapa rosie
morcovi
fasole galbena
busuioc
sare
putin vin

IMG_0105

Vasul se pregateste conform indicatiilor de pe ambalaj – se tine 20 de minute in apa.

Intre timp am tocat ingredientele si cand vasul a fost gata, le-am amestecat direct in el. Am presarat sare si busuioc, am udat cu putin vin si am bagat la cuptor.

Vasul roman se baga doar in cuptorul rece. Eu l-am tinut la foc mic cam 2 ore si am obtinut o friptura foarte aromata si frageda.

IMG_0140

You Might Also Like

5 Comments

  • Reply
    felis
    15/09/2011 at 17:38

    Cat de bine arata!!! Poze de revista…

  • Reply
    Amoush
    15/09/2011 at 18:24

    minunate fotografii si super reteta :*

  • Reply
    catkitchen
    15/09/2011 at 19:51

    ai decis ffff bine cand te-ai gandit sa prepari minunatia asta in vasul roman , da mancarii un gust deosebit!!!!

  • Reply
    Alice
    16/09/2011 at 12:58

    super….dar cu pui de curte nu merge?

  • Reply
    ama
    16/09/2011 at 19:28

    multumesc dragelor :*

    @Alice merge, cum sa nu! 😉

  • Leave a Reply