Aceasta reteta este una extrem de simpla. De fapt este mai mult un truc.Eu ador painea cu miere, dar Nataliei nu prea ii suradea pentru ca o murdarea si curgea usor de pe paine. De aceea am cautat o solutie si am fost tare bucuroasa sa descopar ca exista una! :)Crema de miere este de fapt doar miere. Nu e nevoie de nici un alt ingredient.
Si hai sa va spun secretul ei!Veti avea nevoie de miere cristalizata, care este mierea buna. Dar din pacate, cu cat devine mai solida, cu atat e mai greu de consumat.
Dar din ea puteti face aceasta crema.

Nu aveti nevoie decat de miere cristalizata si miere lichida, inca proaspata, in proportie de 1:1. Puneti ambele tipuri de miere intr-un blender si amestecati-le bine, pentru 15-20 de minute. De fapt, prin acest proces, spargeti cristalele si obtineti compozitia cremoasa a acestui tip de miere.

Puneti crema intr-un borcan si serviti pe paine prajita, cu scortisoara, ori de cate ori aveti pofta de ceva dulce, cremos si sanatos!

Categorii: Retete

2 Comments

alina · 29/05/2014 la 05:18

cat este de simpla reteta!
dimineata mananc miere pe paine destul de des, la care adaug si un pahar cu lapte cald

Ideile saptamanii - meniu, curatenie si inspiratie - Ama Nicolae · 13/07/2015 la 20:21

[…] Crema de miere […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Retete

Ciorba de legume, praz si ciuperci

Ingrediente 2-3 catei de usturoi 3 morcovi 2 radacini de patrunjel 1/2 de telina mica aprox. 250 gr ciuperci 1 praz 2-3 linguri de bulion o lingurita de oregano 1 cana de paste marunte sare Citește mai mult…

Retete

Saratele cu maia, ulei de masline si oregano

Ma gandeam zilele trecute la descoperirile anului 2017 – de la aplicatii pe telefon si pana la mancare. Iar descoperirea produselor de pe mediteranea.ro este cu siguranta undeva in top. Chiar daca in acest an Citește mai mult…

Retete

Chec cu portocala si ciocolata

    Ingrediente 3 oua praf de sare 150 gr zahar 200 gr faina + 2 linguri 1 plic praf de copt sucul de la o portocala 3 linguri de cacao + 3 linguri apa Citește mai mult…