IngredienteÂ
200 gr faina
1 lingurita praf de copt
100 gr zahar
120 gr de unt
1 ou
esenta de vanilie
150 gr unt de arahide
100 gr bucatele de ciocolata
Intr-un vas incapator, bateti bine untul cu zaharul si oul. Adaugati si esenta de vanilie, apoi incorporati incet faina, pe care ati amestecat-o in prealabil cu praful de copt.
Dupa ce s-a format aluatul, adaugati si untul de arahide si aveti grija sa fie bine incorporat in aluat. Apoi, renuntati la mixer si amestecati cu grija in aluat si ciocolata, cu o lingura de lemn sau o spatula.
Acoperiti vasul si lasati-l la frigider pentru o ora.
Incingeti cuptorul, apoi scoateti aluatul si puneti mici bilute intr-o tava acoperita cu hartie de copt. Dati la cuptor, la foc mare, pana se rumenesc.
Scoateti-le si lasati-le sa se raceasca pe un mic gratar, inainte de a le depozita intr-un recipient inchis.
6 Comments
Haplea
25/01/2014 at 07:51Foarte bune aceste cookies!!!
Lia Maria Grozi
26/01/2014 at 09:23Cred ca sant foarte gustoase yumii !
aura carolina
26/01/2014 at 12:53Arata fantastic …trebuie sa fie la fel de bune
Anonim
18/03/2014 at 12:58As putea folosi margarina in loc de unt sau asta ar strica compozitia, respectiv retea? 🙂
ama
19/03/2014 at 22:06Se poate folosi si margarina 🙂
Larisa
18/02/2016 at 16:07Sunt super bune!! Iar mie nu-mi place untul de arahide :)). Mi-a placut si aluatul, super simplu si parca totul se lega asa frumos la preparare. Iar textura lor imi aminteste de biscuitii Biskrem. Multumim pt inca o super reteta! O zi frumoasa in continuare.