ciorba-de-peste-cu-naut-1

Cand am gasit aceasta reteta am fost foarte sceptica in ceea ce priveste combinatia de peste, chorizo si naut. Dar vreau sa va spun ca pana la urma a iesit cea mai gustoasa ciorba de peste pe care am facut-o! 🙂

Ingrediente

500 gr peste (eu am folosit cod)
100 gr carnati chorizo iuti
100 gr orez
1 conserva naut de la Sun Food
3 catei de usturoi

1 cana de vin alb

200 gr pasta de tomate
sare si piper dupa gust
busuioc

 

ciorba-de-peste-cu-naut-2

 

Puneti pestele la fiert intr-o sita sau bucata de tifon.
Cand s-a fiert, scoateti-l din apa si adaugati in apa restul ingredientelor: orezul,usturoiul, chorizo, vinul, pasta de tomate si nautul.

Cand se raceste pestele putin (cat sa puteti lucra cu el), curatati-l de pe oase si adaugati carnea inapoi in ciorba.
Cand a fiert orezul, potriviti la gust cu sare si piper si presarati cu busuioc.


1 Comment

ella · 23/06/2015 la 06:27

Foarte interesant,o voi face!
Multumesc!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Retete

Pasta de fasole cu rosii uscate la soare

Am fost racita in ultima saptamana, iar cand am o viroza – oricat de usoara – imi pierd aproape complet simtul mirosului si gustului. Dupa ce toata saptamana am ars cam tot ce am pus Citește mai mult…

Retete

Mic-dejun cu avocado, ou si ciuperci

Recunosc ca dimineata mancam pe fuga. Eu raman doar cu cafeaua, pregatind pe toata lumea pentru o noua zi. Dar dupa ce toate se linistesc, pregatesc cate un mic dejun tarziu care sa ne bucure Citește mai mult…

Retete

Supa de peste cu lapte de cocos

Am doi copii care ar manca zi-lumina doar supa de pui cu taitei. Banuiesc (sper!) ca sunt multi la fel. De aceea incerc din cand in cand sa ies din zona de confort si sa Citește mai mult…