ciorba-de-peste-cu-naut-1

Cand am gasit aceasta reteta am fost foarte sceptica in ceea ce priveste combinatia de peste, chorizo si naut. Dar vreau sa va spun ca pana la urma a iesit cea mai gustoasa ciorba de peste pe care am facut-o! 🙂

Ingrediente

500 gr peste (eu am folosit cod)
100 gr carnati chorizo iuti
100 gr orez
1 conserva naut de la Sun Food
3 catei de usturoi

1 cana de vin alb

200 gr pasta de tomate
sare si piper dupa gust
busuioc

 

ciorba-de-peste-cu-naut-2

 

Puneti pestele la fiert intr-o sita sau bucata de tifon.
Cand s-a fiert, scoateti-l din apa si adaugati in apa restul ingredientelor: orezul,usturoiul, chorizo, vinul, pasta de tomate si nautul.

Cand se raceste pestele putin (cat sa puteti lucra cu el), curatati-l de pe oase si adaugati carnea inapoi in ciorba.
Cand a fiert orezul, potriviti la gust cu sare si piper si presarati cu busuioc.


1 Comment

ella · 23/06/2015 la 06:27

Foarte interesant,o voi face!
Multumesc!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Retete

Saratele cu maia, ulei de masline si oregano

Ma gandeam zilele trecute la descoperirile anului 2017 – de la aplicatii pe telefon si pana la mancare. Iar descoperirea produselor de pe mediteranea.ro este cu siguranta undeva in top. Chiar daca in acest an Citește mai mult…

Retete

Chec cu portocala si ciocolata

    Ingrediente 3 oua praf de sare 150 gr zahar 200 gr faina + 2 linguri 1 plic praf de copt sucul de la o portocala 3 linguri de cacao + 3 linguri apa Citește mai mult…

Retete

Crema dulce cu spirulina

Azi vreau sa va arat un preparat simplu, o idee de cum puteti si voi sa va adaugati in meniul zilnic super-alimente. Vreau sa va incurajez sa va folositi imaginatia cand va preparati gustari si Citește mai mult…