Acum multi-multi ani de zile, bunica imi facea chipsuri de cartofi. Feliute subtiri de cartof, prajite in ulei si cu telemea deasupra. Era o nebunie! 🙂
Dar cum ma stiti, nu prajesc (aproape) niciodata mancarea, asadar am decis sa incerc sa face aceste chipsuri la cuptor. Si au iesit incredibil de gustoase.
Ingrediente 

1 sfecla
sare de mare
ulei de masline
Am taiat sfecla in felii subtiri si am uns-o bine cu ulei de masline si am sarat putin.
Am pus fiecare feliuta separat pe o foaie de copt in tava si am mai pus o hartie si peste ele.
Timp de 20 de minute le-am copt acoperite cu hartie, apoi am luat hartia si au mai stat cam 10 minute in cuptor, pana au inceput sa se stranga si sa increteasca marginile.
Le-am scos si le-am lasat la racit, iar apoi le-am servit cu putina branza de casa. A fost o combinatie perfecta, dar va incurajez sa experimentati cu orice simtiti voi ca vi se potriveste.