Acum multi-multi ani de zile, bunica imi facea chipsuri de cartofi. Feliute subtiri de cartof, prajite in ulei si cu telemea deasupra. Era o nebunie! 🙂
Dar cum ma stiti, nu prajesc (aproape) niciodata mancarea, asadar am decis sa incerc sa face aceste chipsuri la cuptor. Si au iesit incredibil de gustoase. 

Ingrediente 
1 sfecla
sare de mare 
ulei de masline 
Am taiat sfecla in felii subtiri si am uns-o bine cu ulei de masline si am sarat putin. 
Am pus fiecare feliuta separat pe o foaie de copt in tava si am mai pus o hartie si peste ele. 
Timp de 20 de minute le-am copt acoperite cu hartie, apoi am luat hartia si au mai stat cam 10 minute in cuptor, pana au inceput sa se stranga si sa increteasca marginile. 
Le-am scos si le-am lasat la racit, iar apoi le-am servit cu putina branza de casa. A fost o combinatie perfecta, dar va incurajez sa experimentati cu orice simtiti voi ca vi se potriveste. 
Categorii: Uncategorized

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Retete

Supa de peste cu lapte de cocos

Am doi copii care ar manca zi-lumina doar supa de pui cu taitei. Banuiesc (sper!) ca sunt multi la fel. De aceea incerc din cand in cand sa ies din zona de confort si sa Citește mai mult…

Uncategorized

5 produse “must-have” din trusa de machiaj a unei mame

  Dragile mele mame, va cred ca sunteti obosite. Si eu sunt, de obicei nu am timp la dispozitie pentru mine si consider o zi norocoasa cand pot sa imi fac toate tabieturile de dimineata Citește mai mult…

Uncategorized

Experiment cu sclipici – cum explicam copiilor de ce e important sa se spele pe maini +Concurs

Una din cele mai frecvente fraze pe care le rostesc zi de zi de cand sunt mama este: “Spala-te pe maini!”, cu variatiunile: “Te-ai spalat pe maini?”, “Sigur? Cu sapun?”, “Ia sa vad mainile”, si Citește mai mult…