0
3 In Casa

Bucatarii turcoaz

 

Nici nu va pot povesti cu cata bucurie si fascinatie am strans material pentru acest articol. Rasfoind poze cu bucatarii turcoaz, o culoare inedita in fond pentru o bucatarie, mi s-a parut ca aceasta este cea mai vesela si energica nuanta pentru o bucatarie.

Personal, cred ca cele mai reusite sunt cele care sunt in combinatii cu alte culori, mai ales cele cu lemn.

Veti gasi in imaginile de mai jos trei tipuri de combinatii: turcoaz cu alb, turcoaz si lemn, turcoaz si galben/verde. Nici nu stiu care imi place mai mult! 🙂

 

bucatarii turcoaz 3

(Surse  – 1 2 3 4 5 6)

 

Combinatia simpla de turcoaz cu alb este cea mai „curata” si simplu de realizat. Accete turcoaz pot fi folosite in cele mai mici detalii, chiar si la accesorii (ceas, rama unui tablou etc) si vor inviora de indata un alb plictisitor.

 

 

 

bucatarii turcoaz 1

Surse 1 2 3 4 5 6 7 8

Turcoazul in combinatie cu lemn sau caramida ofera un aspect rustic si elegant bucatariei.

 

bucatarii turcoaz 2

Surse 1 2 3 4 5 6 7

Turcoazul este o culoare foarte vesela si acest aspect este cel mai bine pus in evidenta prin combinatia cu alte culori puternice si vii. Alaturi de galben, verde sau portocaliu, turcoazul creaza bucatarii vesele, luminoase si pline de energie pozitiva.

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  elena
  15/07/2015 at 05:13

  Foarte,foarte frumos!
  Multumesc pentru postare!

 • Reply
  Irina Maria Mitrofan Bitca
  16/07/2015 at 12:54

  Mie imi place combinatia cu lemn. Pare atat de calda si placuta, evident in locatia potrivita. O bucatarie mare, spatioasa si luminoasa, intr-o casa cocheta ar fi cel mai potrivit decor pentru o astfel de bijuterie turcoaz. Mai mare dragul sa bei un ceai sau sa pregatesti ceva bun acolo!:)
  Super fotografiile alese…

  • Reply
   amanicolae
   22/07/2015 at 19:08

   oh, si eu visez la asa ceva 🙂

  Leave a Reply