IMG_2422

Ingrediente

1 conserva boabe de fasole alba
1 conserva rosii decojite (sau 5 rosii oparate si decojite)
2 catei de usturoi
rozmarin
cateva felii de paine (eu am folosit paine de casa)
sare, piper
ulei

IMG_2423

Intr-o tigaie caliti cateii de usturoi in putin ulei. Adaugati rosiile decojite si tocate, impreuna cu rozmarinul. Gatiti cateva minute sa se patrunda bine aromele.
Adaugati boabele de fasole si potriviti la gust cu sare si piper, lasand pe foc pana se incalzeste bine intreaga compozitie.

Taiati un catel de usturoi pe jumatate si frecati-l in felia de paine inainte sa o prajiti.

IMG_2424

5 comentarii

Laura Frunza · 04/01/2011 la 08:41

Arata super bine, cred ca o sa le incerc si eu. E un mod inedit de a consuma fasole.

Adelina · 04/01/2011 la 09:37

Şi eu fac reţeta asta. Doar că pun şi ardei roşii copţi şi în loc de rozmarin folosesc cimbru. Foarte bună! Te pup şi la mulţi ani! Nu cred că am comentat anul acesta pe blogul tău. 🙂

Stefania · 04/01/2011 la 13:40

Felice Anno Nuovo ♥
Stefania Italy
http://coolchicstyleconfidential.blogspot.com/

ama · 05/01/2011 la 07:15

@Laura – da, si un mod tare gustos de a incepe ziua 🙂

@Adelina – suna tare bine si varianta ta! 🙂 La multi ani! 🙂

Ideile saptamanii - meniu, curatenie si inspiratie - Ama Nicolae · 28/07/2015 la 14:03

[…] 5. Salata de fasole verde cu ceapa rosie  6. Bruschette cu salata de fasole si rosii […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *