Ingrediente
1 conserva boabe de fasole alba
1 conserva rosii decojite (sau 5 rosii oparate si decojite)
2 catei de usturoi
rozmarin
cateva felii de paine (eu am folosit paine de casa)
sare, piper
ulei
Intr-o tigaie caliti cateii de usturoi in putin ulei. Adaugati rosiile decojite si tocate, impreuna cu rozmarinul. Gatiti cateva minute sa se patrunda bine aromele.
Adaugati boabele de fasole si potriviti la gust cu sare si piper, lasand pe foc pana se incalzeste bine intreaga compozitie.
Taiati un catel de usturoi pe jumatate si frecati-l in felia de paine inainte sa o prajiti.
Arata super bine, cred ca o sa le incerc si eu. E un mod inedit de a consuma fasole.
Şi eu fac reţeta asta. Doar că pun şi ardei roşii copţi şi în loc de rozmarin folosesc cimbru. Foarte bună! Te pup şi la mulţi ani! Nu cred că am comentat anul acesta pe blogul tău. 🙂
Felice Anno Nuovo ♥
Stefania Italy
http://coolchicstyleconfidential.blogspot.com/
@Laura – da, si un mod tare gustos de a incepe ziua 🙂
@Adelina – suna tare bine si varianta ta! 🙂 La multi ani! 🙂
[…] 5. Salata de fasole verde cu ceapa rosie 6. Bruschette cu salata de fasole si rosii […]