d 

Vremea aceasta ne scoate din casa cu mic si mare si e o placere sa servim pranzul la umbra parului urias din curte, direct pe iarba, printre jucarii.

Am experimentat putin cu ardeii si am obtinut aceste barcute delicioase care au disparut de indata ce au fost scoase din grillul Outdoor Chef (pe care il gasiti la Grill Society)

056

Ingrediente

6 ardei cat mai drepti
3-4 ciuperci
cascaval
6 fasii de bacon

054 

Ardeii spalati i-am taiat pe jumatate si i-am curatat de samburi.

Ciupercile le-am curatat, spalat si tocat cubulete. Am umplut „burta” ardeilor cu ciupercute si am presarat peste cascaval, cat a mai incaput pe langa ciuperci.
Am invelit fiecare jumatate de ardei cu o fasie de bacon si l-am fixat cu o scobitoare.

021

Barcutele de ardei au stat pe gratarul incins la aproximativ 200 de grade pentru 20-30 de minute si au fost aperitive grozave in asteptarea restului de bunatati de pe gratar.

Si dupa cum va spuneam, au fost tare apreciate si de cei mai mici :))

073