De cand ne-am cumparat aparatul de facut waffe, la micul dejun aleg tot mai des sa pregatesc aceste minunate clatite, pufoase si delicioase. Si ma adaptez in functie de sezon! Asa ca nu putea lipsi dovleacul 🙂
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Ingrediente
250 gr piure de dovleac
250 gr faina
1 pliculet praf de copt
1/2 lingurita bicarbonat de sodiu
un praf de sare
50 gr unt
50 gr zahar brun
2 oua
200 ml lapte
esenta de vanilie
scortisoara
nucsoara
Dovleacul l-am taiat cuburi, l-am fiert si apoi pasat. Pireul astfel obtinut l-am pus in frigider si l-am folosit la diverse retete – ca de exemplu si acest smoothie.
Amestecati toate ingredientele de mai sus, condimentati dupa ust si pregatiti-va de cele mai gustoase waffe ale sezonului!
un mic dejun grozav si foarte apetisant 🙂
asa cred si eu 😉
Am pregatit dovleacul la aburi…se face repede si e foarte gustos ��