Waffe cu branza si spanac

Saptamana trecuta am schimbat putin reteta obisnuita de waffe, percepute in general ca fiind dulci si am pregatit un aluat sarat, care sa tina loc de paine la un mic dejun delicios.

In primul rand, am vrut sa adaug spanac pentru ca a fost un aliment neglijat in ultima perioada si am intuit corect ca va fi foarte apreciat in aceasta combinatie.
Dar hai sa va povestesc cum le-am facut!
Ingrediente
250 gr de faina
o jumatate de pliculet praf de copt
3 oua
100 ml de lapte (de capra)
1 catel de usturoi
o ceasca mica de spanac maruntit
1/2 ceasca de branza razalita
sare si piper
Waffe cu branza si spanac
Amestecati faina si praful de copt si puneti deoparte.
Intr-un vas bateti bine ouale si amestecati-le cu laptele, usturoiul pisat, spanacul si branza. Incorporati aici faina si condimentati dupa gust cu sare si piper (atentie la cata sare are si branza folosita).
Puneti cu polonicul aluatul in aparatul incins de waffe.

Eu le-am servit cu ou fiert si bucati de butterfish ♥