0
5 In Uncategorized

Vodafone sau povestea adevarata a semnalului

Banuiesc ca deja toti ati vazut si revazut aceasta reclama in ultimele zile. Draguta, nu am ce spune. Numai ca eu una de cate ori o vad ma inrosesc pana in varful urechiilor si simt nevoia subita sa sparg ceva. Preferabil telefonul.

Da, sunt abonat Vodafone. De fapt amandoi suntem. Si ce sa zic si eu, proasta alegere cand vine vorba de semnal si acoperire. Ce nunta in varf de munte? Eu nu pot vorbi la telefon nici de acasa.

Si nu, nu locuiesc intr-o cabana izolata undeva in coasta Bucegilor, nici macar nu locuiesc undeva in mijlocul Baraganului cel batut de vanturi aprige. Locuiesc la 10 km de Timisoara, in mijlocul unui sat, fix langa primarie si scoala.

Telefonul meu mobil, pentru a avea o liniuta de semnal sta doar pe pervazul de la sufragerie. Daca suna, trebuie sa stau cu fata lipita de geam, nemiscata (!!!) pentru ca si cea mai mica gesticulatie, cea mai mica inclinare a capului duce la pierderea semnalului si intreruperea convorbirii.

Dincolo de pervazul geamului semnalul este o dulce amintire. Inexistent!

Poate veti zice sa ies in curte cand am moftul tehnologic de a-mi folosi telefonul mobil. Am incercat. Am semnal de aceasi calitate doar pe treptele din fata casei, cu mentiunea ca si acolo trebuie sa aplic aceasi tehnica a nemiscarii in cazul in care prind o urma de semnal. Orice miscare devine o actiune decisiva in intreruperea brusca a convorbirii.

In rest, oriunde altundeva in curte semnalul nu mai exista.

Si devine nostim cand iti mai vezi si vecinul atarnat pe balcon, cu mijlocul peste balustrada, urland salbatic in telefon “Alo!!! Ma auzi acum? Nu? Da’ acum???” sau vecina care nu are semnal decat in fundul (iertati limbajul) curtii si de cate ori are de dat un telefon o vad cum merge printre straturile de verdeturi pentru a avea o urma de semnal.

Deci, da, la 10 km de Timisoara pentru mine reclama de mai sus este o gluma foarte proasta.

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply
  DiAnais
  16/05/2010 at 07:57

  Eu ce sa mai zic, ca am semnal numai in balcon si stau in semi-centrul Constantei, langa gara. :))

 • Reply
  Raluca
  16/05/2010 at 11:27

  Ams, scrie-le, vorbesc serios, un prieten al meu a facut asta (el nu avea semnal in centrul capitalei) si i s-a raspuns, i s-a spus ca problema lui va fi rezolvata si i s-a dat si un termen pt asta. Nu mai stiu continuarea povestii. Incearca 🙂

 • Reply
  ama
  17/05/2010 at 06:17

  @DiAnais- vaaaai! inseamna ca eu aici sunt norocoasa ca am totusi ceva-ceva ;))

  @Raluca – am sa ii contactez, sa stii 🙂 ca deja mi-a cam ajuns 😀

 • Reply
  Mihai
  22/05/2010 at 08:16

  ouch, that sucks! 🙂

 • Reply
  ama
  23/05/2010 at 07:27

  You can't imagine :))

 • Leave a Reply