O mancare extrem de pacatoasa si inamica sigura a oricarei diete. Dar cu toate acestea irezistibila 🙂
Incepeti cu condimentarea carnii de porc (eu am folosit coaste) si rumenit-o in ulei incins in tigaie, impreuna cu o ceapa tocata.
Transferati carnea intr-o tava si adaugati peste 2 morcovi taiati cubulete. Dati la cuptor pana carnea se patrunde bine si se rumeneste dupa gustul vostru.
Intre timp caliti o ceapa intr-o alta tigaie, adaugati 1 lingurita de boia si apoi o jumatate de varza taiata fasii. Adaugati putina apa, asezonati cu sare si piper si presarati o lingurita de marar. Acoperiti si lasati la foc mic pana se gateste varza.
Cat timp se gateste varza se rumeneste si purcelul. Serviti cu smantana si paine proaspata!
Wow ce bunatate !!! Mor de pofta numai cand o privesc !
@Silvia – vai si mie asa de mult imi place, oricat ar fi de unsuroasa :))