0
5 In Uncategorized

Tartiflette

050 

Era o frumoasa zi de vara si eram singura acasa cu Natalia. Cautam o idee pentru o masa rapida, aromata si usoara, cand am dat de aceasta reteta. A fost dragoste la prima vedere.

Ingrediente

 putin ulei
1 ceapa
100 gr bacon afumat
125 ml vin alb sec
6 cartofi noi albi
100 ml smantana
250 gr cascaval

Incingeti ulei intr-o tigaie si caliti ceapa si baconul taiate marunt, pana cand ceapa devine sticloasa.

 041

Turnati peste vinul si lasati tigaia pe foc pana se evapora.

Adaugati apoi in tigaie cartofii taiati cuburi si lasati pe foc 10-15 minute. Turnati la final si smantana, amestecati sa incorporati bine si luati de pe foc.

 Turnati jumatate din cantitatea de cartofi intr-un vas yena, presarati peste jumatate din cantitatea de cascaval, adaugati apoi inca un strat de cartofi, peste care puneti restul de cascaval.

Puneti la cuptor pentru 45-50 de minute sau pana cand cartofii sunt acoperiti de o crusta aurie.

Se serveste proaspat scos din cuptor.

065

You Might Also Like

5 Comments

  • Reply
    Simona
    11/09/2012 at 15:33

    Vreau si eu o portie!!!

  • Reply
    Adela Zilahi
    11/09/2012 at 18:55

    Imi place reteta, am sa o fac si eu, cu siguranta ne va placea!

  • Reply
    Top Cuisine avec Lavi
    12/09/2012 at 06:28

    Ce bine arata! Foarte interesanta este aceasta reteta si de retinut!

  • Reply
    AlinaS.
    12/09/2012 at 13:48

    Ama ti-am lasat un premiu la mine pe blog http://savollinne-handmade.blogspot.ro/2012/09/liebster-blog-award.html.

  • Reply
    Ramona Alina
    14/09/2012 at 22:23

    Aratã delicios! mmm….

  • Leave a Reply