Supa vindecatoare de rosii cu turmeric
Ingrediente
0.5 kg rosii*
1 ceapa
3-4 catei de usturoi
1 ardei
1 lingurita de oregano uscat
2 cartofi potriviti
2 lingurite de turmeric
1 lingura de fulgi de drojdie inactiva (cititi aici de ce am folosit fulgii de drojdie)
2 cani de supa de legume/apa/apa + cubulet de supa de legume
sare si piper dupa gust
*daca sunteti in sezon rece, puteti folosi rosii la conserva sau o combinatie de 1-2 rosii si o conserva de rosii
Sotati ceapa cu usturoiul, ardeiul si oregano. Cand ceapa devine sticloasa si se simte puternic aroma de oregano, adaugati rosiile si cartofii.
Amestecati bine si stingeti cu supa sau apa. Lichidul trebuie sa fie doar pana la nivelul legumelor.
Fierbeti pana cand cartofii s-au inmuiat si apoi pasati supa.
Serviti cu crutoane si diverse seminte.