0
2 In Uncategorized

Supa Minestrone

IMG_0621

Pe cate site-uri sau bloguri veti cauta aceasta reteta, atatea variante veti gasi. Explicatia este in fond simpla pentru ca supa Minestrone este o supa italiana traditionala care semnifica o supa bogata, cu multe ingrediente. Asadar tipul exact de ingrediente este mai putin important. Insa, in general, din supa minestrone nu lipsesc fasolea, ceapa, morcovii sau rosiile.
Iata insa cum am facut-o eu.

Ingrediente

2-3 cani boabe de fasole alba fierte
300 gr sunca de porc tocata marunt
2 cepe mari
1 praz
4 rosii
2 morcovi
1/2 varza taiata fasiute
patrunjel verde
cimbru
busuioc
sare, piper
putin parmezan pentru servit

In primul rand am pregatit ingredientele – le-am tocat si am fiert separat fasolea.

IMG_0602

IMG_0608

Am calit ceapa impreuna cu sunca de porc, am stins cu apa si am adaugat legumele sa fiarba.

IMG_0604

Cand s-au fiert morcovii am adaugat varza si boabele fierte de fasole. Am potrivit la gust si am adaugat ierburile aromatice.

Am servit cu putin parmezan presarat deasupra – detaliu care ii da o aroma deosebita!

IMG_0617


You Might Also Like

2 Comments

  • Reply
    OanaS
    18/11/2010 at 19:08

    Mhm….interesanta! Trebuie incercata; insa ma gandesc daca merge bine varza cu fasolea? Cum a fost, Ana-Maria?

  • Reply
    ama
    22/11/2010 at 07:29

    @Oana – si eu am fost sceptica la inceput, dar sa stii ca merge tare bine 🙂

  • Leave a Reply