Am doi copii care ar manca zi-lumina doar supa de pui cu taitei. Banuiesc (sper!) ca sunt multi la fel. De aceea incerc din cand in cand sa ies din zona de confort si sa ii fac sa manance si altceva. Nu e usor. Am fost sceptica la supa asta, dar pana la urma a avut un succes urias. Au mancat copiii de parca era desert.
Reteta este una de origina braziliana.




Ingrediente

2 linguri ulei de cocos
1 ceapa mica
1 ardei rosu
1 ardei verde
1 rosie mare
2 catei de usturoi
1 lingurita de boia (foarte greu gasesc o boia care sa imi placa, de curand am gasit-o pe aceasta si imi place)
piper si sare
500 gr peste file
500 ml supa de legume
1 conserva lapte de cocos (l-am folosit pe acesta)
verdeata




Caliti intr-o oala ceapa, ardeii, rosia si usturoiul in ulei de cocos. Cand incep sa lase din aroma, presarati peste putina boia. Adaugati imediat dupa aceea pestele spalat, uscat cu un prosop de hartie si taiat cubulete (eu am folosit aici file de pollock). Stingeti cu supa de legume si laptele de cocos.
Lasati sa fiarba pentru 30-40 de minute si serviti cu verdeata tocata.