IMG_8474

Supa de ceapa se face dupa un concept foarte simplu: ceapa caramelizata se fierbe in putina supa de vita si se serveste cu paine prajita cu branza aleasa, topita. Pornind de aici puteti sa alegeti diferite variante gasite pe internet si sa experimentati cu aceasta supa simpla si foarte aromata.

IMG_8458

Ingrediente

4 cepe taiate rondele
putin zahar
1/2 l supa de vita
putin rozmarin
ulei
sare
cateva felii de paine prajita
Caciotta de la Lactitalia

IMG_8437

Intr-o tigaie incepeti sa caliti ceapa in putin ulei, rozmarin si putin zahar.

IMG_8442

Lasati la foc mic, amestecand din cand in cand pana se caramelizeaza ceapa. Nu grabiti procesul!

IMG_8444

Adaugati supa de vita, potriviti cu sare si lasati sa fiarba putin.

Serviti cu felii de paine prajita peste, taiati cateva bucati de branza si dati la cuptor pana se topeste branza.

Serviti cu piper proaspat macinat peste.

IMG_8470